Τα στούντιος Μόσχα Γεροντή στη Σίφνο

Τοποθεσία

Χάρτης

Δείτε την ακριβή θέση των στούντιος στο χάρτη.

Η θέση των στούντιος Μόσχα Γεροντή στο χάρτη

Άνω Πετάλι

Πρόκειται για έναν από τους πιο γραφικούς οικισμούς της Σίφνου. Βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του νησιού και συνορεύει με την πρωτεύουσα, Απολλωνία από τη μία και με τον αρχοντικό Αρτεμώνα από την άλλη.

Ένα γραφικό πετρόχτιστο καλντερίμι διατρέχει όλο τον οικισμό και διασταυρώνεται με άλλα μικρότερα σοκάκια. Ολάνθιστες αυλές και κατάλευκα σπίτια είναι η εικόνα που θα σας μείνει αν αποφασίσετε να περπατήσετε στα σοκάκια του Άνω Πεταλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Άνω Πετάλι βρίσκεται το παλαιότερο καφενείο της Σίφνου αλλά και ένα από τα παλαιότερα καφενεία ολόκληρου του Αιγαίου.

Εδώ, στο Άνω Πετάλι θα βρείτε τα Studios & Apartments Moscha Geronti σε μία πραγματικά ιδιαίτερη θέση, που μπροστά τους απλώνεται το Αιγαίο και ο οικισμός Κάτω Πετάλι.

Η θέση τους είναι ιδανική καθώς σε μικρή απόσταση μπορείτε να βρείτε τράπεζες, φαρμακεία, στάση λεωφορείων, ταξί, ταχυδρομείο, εστιατόρια, καφετέριες και μίνι μάρκετ.

Με έναν χαλαρό περίπατο μπορείτε σε λίγα λεπτά να φτάσετε είτε στο στενό της Απολλωνίας όπου λειτουργούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μπαράκια, εστιατόρια και εμπορικά, είτε στο στενό του Αρτεμώνα όπου επίσης θα βρείτε cafe bar, μεζεδοπωλεία, καταστήματα και γλυκοπωλεία.

Φωτογραφίες από τα μονοπάτια της Σίφνου

Πιστοποιητικό Hikers Friendly...

Φόρμα ικανοποίησης πεζοπόρων/πελατών των Hikers Friendly Hotels...

Συμπληρώστε αν επιθυμείτε την φόρμα ικανοποίησης (απαιτείται σύνδεση με τη google) κάνοντας κλικ εδώ.